Decopierre : Konsepti 
 

DECOPIERRE®-konsepti

DECOPIERRE-luonnonkivipinnoite on ainutlaatuinen prosessi, jossa käytetään murskattua kalkkikiveä, marmorijauhetta sekä luonnollisia pigmenttejä.

 

DECOPIERREn asiantuntemuksessa yhdistyvät loistava materiaali sekä hyvin koulutettujen, taiteellisten ammattilaisten tietotaito, jolloin saadaan aikaan luonnonkiveltä näyttävä pinta.

Massa levitetään ensin seinälle, pigmentoidaan ja kaiverretaan käsin.

 

Nykyiset rakennusvaatimukset edellyttävät, että tuotteet ovat kestäviä, taloudellisia ympäristöystävällisiä mutta myös kauniita katsella.

 

Hyvä eristys takaa sen, ettei kosteus läpäise rakenteita. Rakensit sitten uutta taloa tai remontoit vanhaa, kannattaa käyttää luonnollista eristystä.

Lukuisien hyvien ominaisuuksiensa lisäksi (läpäisevyys, joustavuus, antibakteerisuus, akustiset ominaisuudet ja hyvä palonkestävyys) kalkkikivi on luonnonmukainen materiaali, jonka avulla voi remontoida tai pelkästään sisustaa seinät.

Decopierre-pinnoite

Kalkkikivipinnoite – trendikäs sisustusmateriaali, luonnonmukainen ja kaunis.

 

Luonnon kalkkikivellä on ylivertaiset ominaisuudet. Käyttipä sitä sitten pigmentoimattomana (aavistuksen sinertävä valkoinen) tai lisäämällä luontaisia pigmenttejä, siitä saa juuri halutun sävyn.

 

Talosi on rauhaisa turvapaikka, jossa on mukava rentoutua – sen voi toteuttaa nykyaikaisella tai perinteisemmällä tyylillä.

 

DECOPIERRE mahdollistaa kaikenlaisten sisustusideoiden toteutuksen ammattimaisuutensa ja teknisten tuotteiden valikoimansa ansiosta. DECOPIERRE tarjoaa ratkaisut joka tilanteeseen, olipa sitten remontoimassa tai sisustamassa, pinnoittamassa uutta tai vanhaa seinää.

DECOPIERRE on läsnä myös seuraavissa maissa

Ranska Saksa